FE GOOD LIFE SRL

Marca de calitate reprezintă un instrument prin care se evaluează conformitatea activităţii desfăşurate de o firmă de exerciţiu în raport cu Standardele de calitate specifice firmei de exerciţiu din învăţământul profesional şi tehnic.

Marca de calitate este acordată sub forma certificatului „Marca de calitate a Firmei de Exerciţiu”, în urma evaluării firmelor de exerciţiu de nivel II(firme de exerciţiu noi, constituite la clasa a XI-a ruta directă de profesionalizare, respectiv clasa a XII-a ruta progresivă de profesionalizare) şi de nivel III (firme de exerciţiu reînregistrate, la nivelul  clasei a XII-a ruta directă de profesionalizare, respectiv clasei a XIII-a ruta progresivă de profesionalizare, preluate succesiv de cel puţin două generaţii de elevi).

Certificatul “Marca de calitate a Firmei de Exerciţiu ” este acordat pe două niveluri:
1. nivel de bază (corespunzător standardelor minimale)
2. nivel avansat  (corespunzător  standardelor de referinţă).

În anul școlar 2017/2018, firma de exercițiu GOOD LIFE SRL a obținut pentru a doua oară în istoricul acesteia, titlul de Marca de calitate – nivel avansat, acordat de ROCT – Centrala firmelor de exercițiu din România.

Pentru obţinerea certificatului „Marca de calitate a firmei de exerciţiu” nivel   avansat este necesar să se obţină un număr  minim de 70 puncte din punctajul maximal de 100 de puncte aferent acestui nivel. Acest punctaj este compus din numărul minim  de puncte aferent nivelului de bază (50 puncte) şi un număr minim de 20 puncte din cele 30 puncte  aferente numai nivelului avansat.

Ceea ce a adus un plus valoare dosarului de candidatură pentru obținerea titlului de Marca de Calitate au fost tranzacțiile internaționale încheiate de către elevii clasei a XI C, specializarea tehnician în turism din cadrul Colegiului Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca.
Recunoașterea  acestui titlu onorific s-a realizat datorită faptului că echipa FE GOOD LIFE SRL sub coordonarea doamnei prof. Șchiop Alina a lucrat meticulos toate cerințele impuse de către ROCT, timp de un an școlar.

FE GOOD LIFE SRL este o firmă de exercițiu ce simulează activitatea unui boutique hotel, având numeroase participări la târguri de profil, concursuri directe și indirecte.


 
Mai multe informații relevante despre activitatea acestei firme de exercițiu se regăsesc pe site-ul acesteia: https://boutiquehotel-goodlife.webnode.ro/

Titlul Marca de calitate are o valabilitate de 2 ani școlari, prin urmare echipa FE GOOD LIFE SRL s-a mobilizat și anul acesta școlar 2019/2020 pentru obținerea lui, dosarul fiind depus în termen, urmând analizarea și evaluarea lui.

Social media

Oferta educațională

Doriți să vă înscrieți la colegiul nostru?
Accesați oferta educațională!

Acum online

Avem 278 vizitatori și nici un membru online

Powered by Studio NIC